Dieta me limon ju ndihmon të humbi 10 kilogramë për dy javë


Ka dieta të ndryshme për humbje të peshës, mirëpo shumë pak prej tyre janë efektive.

Kjo është arsyeja se përse dieta me limon është bërë e famshme, për shkak se është shumë e thjesht dhe efektiv.

Çfarë duhet të bëni është të filloni mëngjesin me ujë limoni në stomak të zbrazët. Dieta e limonit është e përsosur për heqjen e toksinave nga trupi, si dhe humbjen e peshës njëkohësisht.

Kjo dietë zgjatë 14 ditë, dhe gjatë kësaj periudhe organizmi do të pastrohet, si dhe do t’i humbni ca kile ekstra.

Programi: Çdo ditë duhet ta pini lëngun e limonit të përzier me ujë, por në sasi të ndryshme.

Dita e parë: Pini lëngun e një limoni të shtrydhur me një gotë ujë të freskët.

Dita e dytë: Pini lëngun e dy limonëve të shtrydhur me dy gota ujë të freskët.

Dita e tretë: Pini lëngun e tre limonëve të shtrydhur me tri gota ujë të freskët.

Dita e katërt: Pini lëngun e katër limonëve të shtrydhur me katër gota ujë të freskët.

Dita e pestë: Pini lëngun e pesë limonëve të shtrydhur me pesë gota ujë të freskët.

Dita e gjashtë: Pini lëngun e gjashtë limonëve të shtrydhur me gjashtë gota ujë të freskët.

Dita e shtatë: Pini lëngun e tre limonëve të shtrydhur me dhjetë gota ujë të freskët. Gjithashtu, në këtë ditë duhet të shtoni një lugë gjelle mjaltë dhe ta pini pijen gjatë tërë ditës.

Dita e tetë: Pini lëngun e gjashtë limonëve të shtrydhur me gjashtë gota ujë të freskët.

Dita e nëntë: Pini lëngun e pesë limonëve të shtrydhur me pesë gota ujë të freskët.

Dita e dhjetë: Pini lëngun e katër limonëve të shtrydhur me katër gota ujë të freskët.

Dita e njëmbëdhjetë: Pini lëngun e tre limonëve të shtrydhur me tri gota ujë të freskët.

Dita e dymbëdhjetë: Pini lëngun e dy limonëve të shtrydhur me dy gota ujë të freskët.

Dita e trembëdhjetë: Pini lëngun e një limoni të shtrydhur me një gotë ujë të freskët.

Dita e fundit, apo dita e katërmbëdhjetë: Pini lëngun e tri limonëve të shtrydhur me dhjetë gota ujë të freskët, por gjithashtu në këtë ditë duhet ta shtoni edhe një lugë gjelle mjaltë.

Lëngu i përzier i limonit rekomandohet të pihet përnjëherë, pavarësisht se disa njerëz kanë vështirësi ta bëjnë këtë, transmeton telegrafi. Nëse nuk mund ta pini pijen përnjëherë në mëngjes, të paktën e pini herë pas here përgjatë mëngjesit, me rëndësi duhet ta pini të gjithën një orë para mengjesit.