Dhuroi veshkën për t`i shpëtuar jetën shefes së saj , por nuk e imagjinonte kurrë se çfarë e priste më pas


Ju do të mendoni se nese dikush bën një vepër të mirë, do te shperblehet. Ose nëse nuk mund te shpërblehet, atëherë të paktën i jepet mirënjohje.

Debbie Stevens donte të bënte mirë në kete botë.

Shefi i saj kishte nevojë për një veshkë dhe Debbie u tregua e gatshme per ta ndihmuar,por pak e mendonte se do te vinte koha qe do te pendohej per kete veprim.

Nëna e divorcuar me dy femije, punonte në Atlantic Automotive Group, e cila merrej me shitjen e makinave.

Ajo u largua nga kompania në vitin 2010 dhe u zhvendos në Florida.

Ajo u kthye në Long Island për të parë vajzën e saj dhe vizitoi ish punëdhënësen e saj gjatë udhëtimit.

Ky ishte momenti kur ajo mësoi se ish shefja e saj Jackie Brucia kishte nevojë për një transplant veshke. transmeton 10gjera.com.

Ajo vendosi të kthehej në Long Island pasi kishte ende marredhenie te mira me ish shefen e saj, kështu që ajo gjeti një punë të re atje.

Në janar 2011, Brucia i tha Debbie se ajo kishte nevojë për ndihmën e saj.

“Unë nuk dua që ajo të vd.esë”, tha Debbie.

Ajo shkoi për t’u testuar, por gjeti që ajo nuk ishte donatorja e duhur.

Sidoqoftë, Debbie vendosi t’i dhurojë veshkën dikujt në nevojë në St Louis nëpërmjet rrjetit të dhurimit të veshkave në emër të Brucia-s.

Si rezultat, shefja e Debbie-t mori trajtimin e duhur dhe mori një veshkë nga dikush tjetër, transmeton 10gjera.com.

Në vend që të ishte mirënjohëse për Debbie, Brucia sillej keq ndaj saj.

“Unë fola me (Brucia) disa javë pas operacionit, dhe ajo me të vërtetë më bëri të ndihem keq,e un nuk po sherohesha shpejt”, tha Debbie.

Megjithëse ajo kishte dhuruar një veshkë për të shpëtuar jetën e shefes se saj, shefja e saj nuk tregoi mirënjohje.

Kundër keshillave të mjekut, Debbie u kthye në punë katër javë pas operacionit, edhe pse rekomandohet një minimum prej tetë javëshm, transmeton 10gjera.com.

Por ishte e vështirë, Brucia e telefonoi atë për ta kër.cënuar.

Ajo filloi ta trajtonte Debbie-n si pIehre.

Para operacionit, Brucia ishte miqësore.

Por, pasi Debbie i shpëtoi jetën, ajo u tjetersua si njeri.

“Ajo filloi të më trajtonte ne menyre te tmerrshme, në mënyrë çnjerëzore, çnjerëzore pas operacionit.

Ishte sikur ajo me kishte punësuar vetëm për të marrë veshkën time. ”

Brucia mori zyrën e Debbie dhe reduktoi orët e saj.

Pastaj Debbie u shkarkua.

Tani ajo është mbërthyer në mes të një padie me ish-punëdhënësen e saj ndërsa po përpiqet të provojë se është pushuar gabimisht.

/©10gjera.com