Dëshironi të bëheni milionerë? Ja sa para duhet të kurseni çdo ditë


Si mund të bëhesh një miliarder? Kjo është pyetja që na tundon të gjithëve!

Por nëse dëshironi të bëheni një miliarder, duhet të filloni të kurseni, e sa më shpejt të mundeni madje.

Procesi i pasurimit nuk është asgjë më shumë sesa kursime sistematike dhe plane investimi të menduara mirë.

Ju nuk keni nevojë për të patur shumë para për të bërë edhe më shumë, por thjesht të merrni vendimet e duhura.

Në grafikun e mëposhtëm do të shihni të detajuar planin e kursimit nga mosha 20 deri ne 55 vjeç, në mënyrë që në moshën 65 vjeç të jeni një miliarder/e./opinion