Derisa ai fotografohet para autobusit, shfaqet diçka e çuditshme brenda


Ju mund të keni përdorur internetin për të parë se si duken alienët, por ky njeri ka qenë shumë afër me një prej tyre siç duket në fotografi.

Burri kishte bërë një fotografi afër një autobusi pas kthimit nga një udhëtim në Uells, por ai vetëm pasi e kishte ngarkuar atë në internet kishte vërejtur se një alien qëndronte mbi shpatullën e tij të djathtë.

“Ai dukej vërtetë si një alien dhe unë jam ndjerë shumë i friksuar pasi e kam vërejtur, kam kërkuar shpjegim nga firma ‘National Express’, por ata nuk kanë mundur të më japin ndonjë shpjegim”, ka treguar burri.

Kjo përvojë e ka friksuar shumë burrin në fjalë dhe mund të shihni përmes fotografive se për çka bëhet fjalë