Derdhi alumin të shkrirë në folenë e milingonave, u habit nga ajo që nxori


Milingonat janë të njohura si punëtor të mëdhenj që gjithmonë janë në lëvizje. Sjelljet e tyre i kanë fascionuar shumë shkencëtarë.

Por, a jeni pyetur ndonjëherë se si duket brenda foleja e tyre? Ky njeri u përpoq ta kuptonte dhe …rezultati është i jashtëzakonshëm.