Del video, Rama shoqëron Balilin në bu rg: Mos u mërzit, burri është burrë!


Klement Balili ndodhet tashmë në qeIi, pasi më 15 janar iu vetëdorëzua poIicisë dhe pret të gjykohet për akuzat mbi tra fikun e dr ogës dhe krijimin e grupit të strukturuar kri minal.

Pavarësisht se për “Es kobarin e Ballkanit” tani do të vendosë drejtësia, ish-kryeministri Sali Berisha nuk e ka larguar ende vëmendjen prej atij që disa e cilësuan dorëzim e të tjerë arr estim të Klement Balilit.

Berisha ka artikuluar vazhdimisht se kishte një pakt me kryeministrit Edi Rama dhe Balilit për dorëzimin e tij, ndërsa sot i ka vendosur të dy personazhet e mësipërm në një videomontazh. Aty shfaqet vetë kryeministri Rama që merr në dorëzim Balilin, dhe e shoqëron trafik antin e njohur të dr ogës drejt bur gut.

“Mos u mërzit, burri është burrë”, i thotë Rama-Balilit.

“Çaste interesante të arrestimit të Eskobarit nga vet Ediskobari!”, shkruan Berisha përkrah videos.

https://www.facebook.com/SaliBerisha/videos/233305704266792/?t=6