Dekani i Arteve: O Ermal Mamaqi, o b….lëpirës, emisioni është i publikut


Dalja e kryeministrit Edi Rama mbrëmë në studion e Ermal Mamaqit ngjalli reagime të shumta në rrjetet sociale.

Mes tyre, edhe dekani i Fakultetit të Arteve të Bukura, prof. asoc. Ardian Isufi e komenton intervistën e Ramës në fillim të vitit si një mënyrë për të përdorur median publike për të “Make Up-uar Ramën”.

“Edhe dielli ndriçon nëpër pellgje të ndyra, por nuk ndotet.” – Diogenes.

O ERMAL MAMAQI… O B….LËPIRES I PUSHTETIT… emisioni yt është i publikut dhe jo i menderes tënde… kështu që mos përdor median publike per të Make Up-uar Ramën, sepse fatkeqësisht nga “ndotja mediatike” mbi fytyrat tuaja të deformuara dilni që të dy si portrete kllouni me bojatisje ba nale!”, shkruan Isufi në rrjetet sociale.

https://www.facebook.com/ardian.isufi.52/posts/1008957962633274