Dashuria me emigrantët shqiptarë, zviceranet të “çmendura” pas tyre: Ata janë të bukur, do martoheshim me ta (Video)


Shqiptarët janë një ndër popujt që kanë më shumë emigrantë të shpërndarë në botë. Por teksa shqiptarët luftojnë çdo ditë diskri minimin, përshtatjen me zakonet e reja të vendeve të tjera, apo edhe mungesën e gjuhës dhe traditave, sinjale pozitive vijnë nga Zvicra.

Vajzat zvicerane shprehen se meshkujt shqiptarë janë tejet të pashëm dhe se do të martoheshin me ta pa asnjë problem nëse do të kishte një “ndjenjë” të fortë.

Pyetur nga Lajmtv, njëra prej tyre shprehet: Po kam shok dhe miq shqiptarë. Ata janë shumë të bukur, dhe më pëlqejnë. Unë nuk bëj dallime mes njerëzve. Po, po, ata shqiptarët janë shumë të bukur. Sigurisht që do isha martuar me një shqiptar, kjo nuk përbën kurrfarë problemi. Nuk kam qenë kurrë në Shqipëri por do të doja të shkoja.

Për më shumë ndiqni videon e plotë:

https://www.facebook.com/lajmtvonline/videos/762375510764564/?t=0