Cila nga gjashtë motrat Mustafa është më me stil?


Atyre ju shkon shumë mirë refreni “Jena motra kallabllak”. Nuk janë pak, janë tetë.

Siç dihet të gjitha këndojnë, megjithëse disa prej tyre e kanë lënë anash muzikën. Por, zëri gjithsesi u shkon.

Më të njohurat e familjes mbeten Safetja e Sahidja, që përbëjnë edhe dyshen më të njohur në vend, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto janë bashkë të gjitha vajzat e familjes dhe siç mund ta shihni ato dallojnë mjaftë me njëra tjetrën.

Po, cila po u duket më me stil?