CIA dhe shërbimi izraelit nisin veprimet e fshehta për marrjen e Çamërisë, Rama-Idrizi jashtë loje


SHBA dhe Izraeli janë investuar për marrjen e Çamërisë, e zaptuar nga Greqia përmes genocldit ndaj shqiptarëve autoktonë

Partnerët historikë të Shqipërisë, duke anashkaluar klasën politike kriminaIe të Tiranës, kanë nisur lëvizjet për rikthimin e Shqipërisë në kufijtë e vitit 1912, ose siç njihet ndryshe nga qarqet e Beogradit dhe Athinës, ‘Shqipëria etnike’.

Burime shumë të rezervuara kanë bërë me dije se vr.asja e eks.tremistit grek, Kostandinos Kaçifas, në Bularat të Gjirokastrës, nga forcat shqiptare RENEA, është pjesë e një plani që po zbatohet nga CIA Amerikane, Shërbimi Sekret IzraeIit, Shërbimet Holandeze dhe eksponentë shqiptarë për nisjen e çlirimit të trojeve shqiptare, që janë pushtuar dhe përvetësuar gjatë shekujve nga Greqia.

Teksa klasa politike ma.fioze e Tiranës ka 28 vite që shet territoret dhe interesat kombëtare në këmbim të qëndrimit në pushtet dhe pasurimit, SHBA dhe Izraeli janë investuar për marrjen e Çamërisë, e zaptuar nga Greqia përmes geno.cldit ndaj shqiptarëve autoktonë.

Burime shumë të rezervuara kanë bërë me dije se një nga takimet me eksponentë të besuar dhe patriotë shqiptarë është zhvilluar disa ditë më parë në Holandë. Një nga opsionet është që pasardhësit e shqiptarëve, të dë-buar dhe ma.sakruar në Çamëri, të përfshijnë në të drejtën për të kërkuar pronat e konfiskuara biznesmenë, avokatë dhe njerëz me ndikim nga SHBA dhe Izraeli.

Përfaqësuesit e politikës shqiptare, përfshirë këtu edhe ‘kaqoIin’ Shpëtim Idrizi, po mbahen jashtë loje, për shkak se vetë Presidenti i Republikës, Ilir Meta, dhe segmente të tjera të politikës, janë në pazare të shumëllojshme me qarqet greke. Madje, Ilir Meta nuk i hap rrugë marrëveshjes mes dy vendeve, që do të sjellë heqjen e ligjit të lu.ftës nga ana e Greqisë. Ky zhvillim do t’i hapte rrugë procedurave për rimarrjen e pronave dhe rikthimin e shqiptarëve në Çamëri./Pamfleti