Ceremonia mor..tore e eks.tremlstlt grek, Ngjela: Turpl grek i Bularatit, thjesht ca të çmendur që bërtasin


Avokati Spartak Ngjela e konsideron va..rrimin e ekt.remist minoritar grek Konstantinos Kacifas si turpin grek të Bularatit. Në llogarinë e tij personale në rrjetin social “Facebook”, Ngjela shkruan se Kacifas u va..rros këtë të enjte njësoj sikurse va..rrosen të vr..arët e ma..fies apo terr..orizmit ndërkombëtar.

“Një ceremoni va…rrimi që u fillua si heroike dhe përfundoi qesharake. Ca të çmendur që bërtasin dhe pleq të Anadollit që as vetë nuk dinë përse kanë ardhur në Shqipëri”, shkruan ai.

Ngjela shprehet më tej se ceremonia mo..rtore në Bularat përkthehet si një pr..ovokim ndaj shqiptarëve, dhe se “të çmendurit” tashmë po kërkojnë antihistorinë. Sipas avokatit, grekëve “jerm” nuk ua kanë fajin shqiptarët, por ata që i kanë gënjyer në 150 vjet për historinë e tyre false.

Ngjela shkruan në “Facebook” se pavarësisht përpjekjeve të “neoandartëve grekë”, Shqipëria po shkon e sigurt drejt bashkimit.
Turpl grek i Bularatit

Varroset me ceremonial një terr..orist. Njëlloj si të vr..arët e Ma.fles apo terr..orizmit ndërkombëtar. Një ceremoni va..rrimi që u fillua si heroike dhe përfundoi qesharake. Ca të çmendur që bërtasin; dhe pleq të Anadollit që as vetë nuk e dinë përse kanë ardhur në Shqipëri. Janë për të qarë hallianë. Shteti grek në krizë që vjen dhe provokon shqiptarët në Shqipëri. Por kanë fushë veprimi nga një kryeministër pa asnjë vlerë kombëtare, që me naivitet, njëlloj si Saliu, të dy bashkë menduan se mund të destablIizonin Shqipërinë me ca lapaculë anadollakë të ardhur nga Greqia.

Asgjë nuk mund t’i bëjnë dot Shqipërisë këta njerëz pa asnjë vlerë, që vinë këtu për të fyer shqiptarët. I patë? Të çmendurit që kërkojnë antihistorinë. Asgjë nuk iu bëjnë dot shqiptarëve, sepse gjithçka po shkon drejt bashkimit gjithëshqiptar në Ballkanin Perëndimor. Ky turp i sotëm, do të jetë sigurisht fakt dobibrurës në ecurinë drejt rikthimit të personalitetit shqiptar në Ballkanin Perëndimor. Janë të humbur historikë këta grekë që bërtasin sot në jerm në Shqipëri… por këtu nuk ua kanë fajin shqiptarët, por ata që në 150 vjet i kanë gënjyer për historinë e tyre të falsifikuar.

Shqipëria po shkon e sigurt drejt bashkimit gjithëshqiptar, duan apo nuk duan neoandartët qesharakë grekë.
Spartak Ngjela, Avokat