Capital T bën xhestin më human, dhuron sot pesë shtëpi të reja për njerëzit në nevojë [FOTO]


Capital T është një nga këngëtarët më të dashur për publikun dhe një reper shumë i sukseshëm i skenës shqiptare.

Sot është Capital T ai i cili po e shoqëron Halil Kastratin nga Jetimat e Ballkanit, për t’i dhuruar pesë shtëpi të reja për familjet në nevojë.

Ka qenë vet Kastrati ai i cili postoi një foto bashkë me reperin.

Pak ditë më parë, shoqëruesi i tij Halilit ishte Gold Ag, i cili hapi derën e një shtëpie të re.

Nuk janë vetëm Gold Ag e Capital T, ka pasë dhe të famshëm të tjerë të cilët kanë ndihmuar këtë shoqarë bamirësie.