Burri futet në sallën e lindjes qe ti jape kurajo gruas,i bie per vete te fiket


Ajo i kishte kërkuar të ishte pranë saj në momentet që do lindte në sallë, por nuk e kishte imagjinuar se çfarë do i ndodhte bashkëshortit.

Ky është momenti kur një djalë që kishte hyrë në sallën e lindjes për të shoqëruar bashkëshorten e tij, ra papritur në tokë pa ndienja.

Ben që po asistonte në lindjen e fëmijës nuk përballoi dot dhimbjet e gruas dhe i bie të fikët.

Çifti është shafqur në serinë ‘One Born Every Minute’, që ndjek prindërit për ti mësuar sesi të përgatiten për të mirëpritur fëmijët e tyre në jetë.

29-vjeçari, zbuloi sesi përjetoi dhimbje ndërsa Amy ishte në sallën e lindjes.

Por duke parë dhimbjen që gruaja e tij po përjetonte në mnëyrë dramatike ai bie në tokë ndërsa Amy kontollon duke qarë dhe pyet: A ka vdekur?

Çifti shihet duke përthyer në lot ndërsa mirëpresin në jetë vajzën e tyre Amber-Rose.