Bie borë në Kosovë (Foto-Video)


Në Malet e Gjeravicës dhe Bjeshkët e Sharrit kan filluar të bien grima dëbore.

Meteorologët kan parashikuar dimër të ashpër këtë vit.

Fluskat e para të borës kanë filluar ta mbulojnë qytetin e Istogut.

E se gjatë vikendit do të bie borë, kishin paralajmëruar edhe nga Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës.

Disa foto që kanë publikuar qytetarët nëpër rrjete sociale nga qyteti i Istogut, ku shihet bora.

Një faqe në Facebook, ka postuar një video ku shihet duke rënë borë.

https://www.facebook.com/1437245449929773/videos/238883020093469/?t=0