Bes Kallaku leshon perlen e rradhes per Hijen,sa here qe bejme foto ajo…


Bes Kallaku është një ndër aktorët më të mirë të humorit, ndërkohë që me humorin e tij ka bërë mjaft të njohur edhe gjyshen e tij.

Ndonëse Besi është mjaft i lidhur me familjen e tij si me të bijën ashtu dhe me Xhensilën, nuk harron të shkojë të takojë dhe gjyshen, gjë që e ka bër edhe sot, ndërsa ka publikuar një video në Instagram.

Ai nuk harron të bëjë shaka me Ijen duke e puthur dhe përqafuar, ndërsa ankohet se nuk pushon së foluri edhe kur është duke bërë foto.

‘Kur Ija osht tu bo foto, por nuk i myllet goja. Hahahahaha’, shkruan Besi.