Bes Kallaku i kthehet keq Renatos: Të bësh si i fortë me atë…


Renato Mekolli është kthyer në personazhin më të komentuar në media e rrjete sociale. Kjo për shkak të sjelljes në emisionin e gatimit që drejton ku nuk kanë munguar sherret me konkurrentët.

Ai ështe imituar disa herë. Por dhe është kritikuar shumë. Bes Kallaku ka patur një “kritikë” për të në formë shakaje.

I ftuar në emisionin që prezanton, Besi i thotë Renatos se të bësh si i fortë me dialekt verior ka lezet. Por me këtë dialet “ca ben ca ben” sikur nuk shkon.