Bëni shamitë gati, Lorik Cana mesazh emocionues për ushtrinë e Kosovës


Deputetët e Kuvendit të Kosovës i thanë po transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovë në Forca të Armatosura.

Ish-kapiteni i Kombëtares shqiptare, Lorik Cana ka bërë një dedikim special dhe ndihet i lumtur për formimin e ushtrisë në Kosovë.
Me poshte ju sjellim edhe postim e tij ne Instagram: