“Babushi” më jep 2000 dollarë në muaj, ja rrëfimi i “studenteve-vogëlushe” që do j’u lërë pa fjalë (Foto)


Imagjinoni të jeni studente dhe pa lekë në xhep, okay të gjitha kemi qenë ashtu, por jo të gjitha kishim një “sugar daddy”.

Ky është fenomeni i përhapur gjerësisht dhe dhe vajzat nuk kanë aspak turp ta pranojnë.

Njëra nga vajzat rrëfen: Prej një viti “babushi im” më jep 2 mijë dollarë në muaj si lekë xhepi.

Ai më paguan qerane e shtëpisë dhe shpenzimet ekstra, përshembull nëse më duhen rroba të reja ai m’i blen.

Ne nuk jetojmë në një qytet kështu që kemi rënë dakort që do dalim në 3 takime në muaj bashkë dhe një fundjavë të tërë bashkë, dhe një herë në kaq kohë ndonjë udhëtim jashtë. Jam shumë e lumtur për këtë!

Imagjinoni sa studente shqiptare përfitojnë nga munësi të tilla…