Babai fshehu një dhomë sekrete në mur, ndërsa gruaja e tij ishte shtatzënë. Por 7 vjet më vonë ja cfarë zbuloi vajza e tij!


Kur një burrë mësoi se gruaja e tij ishte shtatzënë me fëmijën e parë, ai vendosi te ralizonte planin e tij,duke ndertuar një dhomë të fshehtë plot me sekrete në muret e dhomes vajzës së tyre të palindur dhe e mbylli atë përsëri.

Pasi vajza e vogël lindi, ajo kaloi vite në dhomën e saj te gjumit, pa asnjë shenjë se çfarë fshihej pas mureve të saj.Rreth shtatë vjet më vonë, vajza i kërkoi te atit disa te holla. Keshtu ai e udhëzoi atë për të pastruar një kuti dritareje të vjetër bosh dhe ajo ra dakord ,edhe pse nuk deshironte.

Ai e dinte se kishte ardhur koha për të zbuluar surprizen e tij të madhe. transmeton 10gjera.com.Ajo hapi kutinë e dritares dhe zbuloi se nuk ishte fare e zbrazur.Në fakt, nxorri prej saj një koleksion artikujsh te cuditshme prej bronzi.

Në pjesën e poshtme të kutisë së dritares, vajza e vogël gjeti një hartë të copëtuar dhe kur iu afrua me afer per ta pare, e kuptoi se ishte një hartë e shtëpisë së tyre,duke e çuar atë drejt hyrjes sekrete në muret e dhomës së gjumit.