Avokatja e njohur ka një mesazh të fortë


Një histori tro nditëse u bë publike mbrëmjen e djeshme në media ku gjyqtari i Fierit Roland Hysi i kërkon se ks për t’i dhënë kujdestarinë e fëmijës një nëne. Po kështu nëna e dë shpëruar i jep psikologes 500 euro për Hysin, duke i premtuar edhe 500 euro të tjera në mbyllje të gj yqit.

Lidhur me këtë video shok uese ka reaguar dhe juristja Eni Çobani, e cila kërkon ndë shkimin e menjëhershëm të gjyqtarit të veshur me pushtet.

Ja shenimi i plotë i saj në instagram:

“Sapo ndoqa një emision @stoptvklan ku mesazhi ishte jo vetem i rëndë por ishte tro nditës, i tur pshëm i papreçedent me vinte t urp nga vetja teksa ndiqja zerin qe i dridhesh nje gruaje një nëne që nuk kishte f rikë nga ligji po nga individi që ne të gjithë i kemi veshur veladonin e gjygjtarit dhe i kemi dhëne të drejten të na gjykojë por jo në emër të lekut por të ligjit.

Sot unë e para i kerkoj ndjesë shqiptareve për këtë imoralitet të veshur me pushtet që akoma nuk kanë mësuar nga jeta jo nga librat se ata sdine të lexojnë, që të kërkosh dashurinë e një gruaje duhet te jesh burre dhe jo burrec nuk ka nevoje te jesh gjygjtar qe ajo te te doje po mjafton qe ajo të ndjej por qe te ndjesh nuk mjafton te jesh gjygjtar se duhet te jesh njeri dhe njeri te ben geni dhe jo veladoni i zi.

Sot si pjesë e ketij sistemi i kerkoj Presidentit te Republikes,Prokurorit te Pergjithshem ,Kryetarit te KLGj te reagojne a shper qe te kuptojme ku jetojme,ku punojme para kujt shkojme e kerkojme drejtesi,jepini nje drite shpres ketij populli qe te kuptoj qe ky vend do ndryshoj do ndergjegjesohet do largoj me neveri kete imo ralitet te ulet e te paskrupullt te ca ça paçulave qe kane komplekse im potence dhe shfryjne mbi grate hallexhesha qe ju bien ketyre perballe.

Tolerance zero per keta te pa fytyre dhe im oral te ne veritshem do ju qendrojme perballe deri sa te ikin e mos kene me kurajo te jene pjese e drejtesise.

Zoterinj gjygjtar, prokuror e kushdo tjeter mos firmosni me doren te xhepi por me syte te ligji se fundi juaj do jete ky t urp i fe rrshem qe ska me kthim mbrapa @kodrasaimir @gentianzenelaj @stoptvklan na falni shqiptar per drejtesine qe ju lame tju kete jeten dhe nderin ne dore por fatin e tyre e kemi te gjithe ne ne doren tone”.