Aurela Gaçe i kthehet keq ndjekësit: Më puth b****n time labe


Një nga ndjekësit e ka quajtur këngëtaren e madhe Aurela Gaçe “pIakë”.

E lodhur nga reagimet e njerëzve anonimë e të papërmbushur me jetën e tyre, këngëtarja i ka kthyer një përgjigje të pazakontë.

Ndonëse e drejtpërdrejtë, Aurela gjithmonë ka treguar kujdes në raport me përgjigjet që jep ndaj ndjekësve por këtë herë, ka vendosur mos të rrijë indiferente.

“Në këtë rast ti e kush mendon si ty, kush f yen, e aq më tepër njerëz që punojnë ju dërgoj shumë dashuri. (Tregon glshtin e mesit) Kiss my f*king *ss. Apo e do shqip? Më puth b**** time labe”, shkruan këngëtarja dhe përgjigjen ndaj ndjekësit e poston në story.

Aurela është një nga këngëtaret jo vetëm me një vokal të jashtëzakonshmë por edhe tejet e përkushtuar ndaj aktivitetit fizik.

Ndonëse nënë e dy vajzave, ia ka dalë të jetë në formë duke u ushtruar përditë në palestër.