Artan Hoxha bën paralajmërimin e frlkshëm: Kam 20 vite me këtë histori, do dëgjoni krlsma


Gazetari Artan Hoxha ka bërë një deklaratë tron.dltëse në studion e emisionit “Repolitix” në Reportv Tv.

Hoxha ka thënë se do dëgjohen krlsma të reja në lidhje me va.rrezat greke në Shqipëri.

“Politikanët shqiptarë po injorojnë situatën me Greqinë. Unë kam vite 20 vite që merrem me këto histori. Kam 20 vite që merrem me va.rrezat. Në Kosinë kanë marrë eshtrat e fshatarëve shqiptarë dhe i kanë varrosur si ushtarë grekë”, – ka treguar gazetari.

Më tej ai ka deklaruar se kur u zbulua kjo ngjarje u bë presion mbi Prokurorinë e Përmetit dhe u pushuan hetimet.

“Pleq dhe fëmijë të Kosinës janë va.rrosur në ato va,rreza. Do dëgjoni krlsma të tjera shumë shpejt për va.rrezat”.