“Arena Kombëtare” drejt fundit/ Ja si duket tani


“Arena Kombëtare” një investim gjigant i Federatës Shqipatare të Futbollit në bashkëpunim me qeverinë, FIFA-n dhe UEFA-n, mund të mos përfundojë brenda muajit mars, kur nisin dhe eliminatoret e Europianit, megjithatë punimet janë në një fazë të avancuar, aq sa ky impiant modern ka marrë formë të plotë.

Një foto e realizuar në fluturim nga Alket Islami, tregon se është drejt përfundimit instalimi i pjesës së mbulesës, për t’i dhënë më pas dorën e fundit. Gjithsesi duhet të kryhen punime në ambientet e brendshme si dhe kanë mbetur ende pa u vendosur ndenjëset dhe tapeti i gjelbër.