A e dini se dhjetori i këtij viti do të përsëritet pas 823 vitesh! Ja arsyeja?


Dhjetori i ketij viti dallon shume prej dhjetoreve te viteve te tjera, A e dini pse?

Shikoni këtë.

Kalendarin e dhjetorit
(Kjo do të jetë e vetmja herë që do ta shihni këtë fenomen në jetën tuaj)
1 2 ,3 4 5 6 7 8 9 ,10 11 12 13 14 15 16 ,17 18 19 20 21 22 23 ,24 25 26 27 28 29 30,31

Muaji dhjetor i këtij viti do të jetë 5 të shtunave , 5 të dielave dhe 5 te henave. Kjo ndodh vetëm një herë në 823 vjet. Kinezët e quajnë këtë “Toka e plotë e parave”.
Pra, dërgoni këtë mesazh te të gjithë miqtë tuaj dhe brenda 4 ditëve paratë do t’ju habisin.
Bazuar në kinezisht Feng Shui, kushdo që nuk e përcjell këtë mesazh mund të humbasë shansin e madh …
Unë po bëj pjesën time, nuk e di!