A e dinë shqiptarët pse festohet 29 nëntori? Mbani të qeshurën nga përgjigjet


Foni i “Fiks Fare” ka marrë disa vox-pope nga qytetarët e Tiranës ditën e sotme, ku i ka pyetur nëse e dinë se çfarë është 29 Nëntori dhe përse festohet.

Por përgjigjet që ka përzgjedhur për të transmetuar në këtë video, janë “perlë”…

Ndiqini:

https://www.facebook.com/tch.fiksfare/videos/437275980138523/?t=0