5 vite nga humbja e Sokol Olldashit, ç’bën sot gruaja e tij


Ish deputeti i PD, Sokol Olldashi humbi jetën pesë vite më parë në një aks ident në rrugën Elbasan-Tiranë.

Vd ekja e ish deputetit ishte një humbje e madhe për familjen dhe për këdo që e njihte dhe kishte punuar me të.

Olldashi bën 5 vite që është larguar nga kjo jetë, ndërsa familja e tij bashkëshortja dhe djemtë janë treguar gjithnjë të rezervuar sa i përket ekspozimit në media.

Ka qenë nëna e tij, Kozeta Olldashi dhe i vëllai Ardiani që shpesh ndajnë kujtimet e Sokolit.

Ndërkohë Enkelada, bashkëshortja vijon karrierën e saj si juriste dhe pedagoge. Në një postim të shpërndarë nga vjehrra e saj, Kozeta zbulon se ajo do të jetë lektore në një trajnim të rëndësishëm me temë “Sfidat dhe Perspektivat e Drejtësisë në Shqipëri” , i cili do të mbahet në datën 26 Janar 2019.