5 krijesa misterioze që janë kapur nga kamerat, do të ju lënë pa fjalë (Video)


Planeti ynë është plot me krijesa të ndryshme të cilat mund të mos i kemi parë asnjëherë, por kur i shohim sado të habitshme që duken, nuk janë jo-normale.

Por, ka raste të ndryshme kur kamerat kanë kapur krijesa misterioze dhe që në dukje janë jo-normale, transmeton lajmi.net

Në Youtube, ekziston një video me pesë raste të ngjashme të cilat sot e asaj dite nuk janë shpjeguar pothuajse asnjëherë drejtë.

Në videon e mëposhtme mund t’i shihni pesë rastet interesante dhe të habitshme

 

https://youtu.be/cRQanPU2Fk8