30 vitet e karrierës së Angela Merkel përmes fotografive


Tashmë kur ajo ka paralajmëruar largimin e saj nga politika Angela Merkel ka njoftuar se do të largohet nga posti i kancelares gjermane në vitin 2021, duke i dhënë fund një karriere politike e cila, deri në atë pikë, do të ketë kaluar më shumë se tre dekada, shkruan BBC.

Është një karrierë e dokumentuar në fotografi në çdo hap: nga vizitat e peshkatarëve gjatë fushatave të saj të hershme, bisedimet në Shtëpinë e Bardhë dhe gati çdo gjë. Këtu kemi mbledhur vetëm disa prej mijëra fotografi që shfaqin gruan që është në krye të Gjermanisë për kaq shumë vite./21Media