/Zv.DREJTORI i bur-gjeve stërvitet fuqishëm, ndan VIDEON mbi paralele

Zv.DREJTORI i bur-gjeve stërvitet fuqishëm, ndan VIDEON mbi paralele

Edhe pse në postin e zv/drejtorit, kjo nuk e pengon që të stërvitet çdo ditë dhe të mbajë trupin në formë.

Fjala është për Lefter Maliqin, zv/drejtorin e përgjithshëm të Burgjeve. Në një video që ai ka ndarë më qytetarët në rrjetet sociale, zv/drejtori po bën strërvitje mbi paralele.

“Çdo ditë dhe në fundjavë gjimnastikë, ecje, vrapim të paktën 2 orë në ditë, motivim për çdo sfidë”, shkruan ai. /newsbo.mb.al

https://www.facebook.com/lefter.maliqi/videos/2316509471756865/?t=0