/“Zot na ruaj!” Blendi Fevziu tregon historinë shqetësuese me të bijën (VIDEO)

“Zot na ruaj!” Blendi Fevziu tregon historinë shqetësuese me të bijën (VIDEO)

“Opinioni”i mbrëmjes së djeshme ka tërhequr një vëmendje të madhe, për arsyese u diskutua mbi ushqimet e rrelikshme dhe kjo i shqetëson të gjithë qytetarët.

Moderatori Blendi Fevziu ka treguar një ngjarje që i ka ndodhur personalisht dhe që kishte lidhje me sigurinë e ushqimeve që konsumojmë. Fevziu është shprehur se kur ka qenë në plazh i kishte blerë vajzës një çokollatë, e cila më pas kishte qenë e skaduar dhe e këtë e kishte vëënë re vetëm pasi vajza kishte konsumuar gjysmën.

“I bleva një çokollatë vajzës në plazh. Dhe kur e çoi në gjysmë, pash që ishte e skaduar. I gjeta numrin pronarit të maketit ku e bleva dhe më tha kur janë ashtu i shesim me gjysmë çmimi.”

Kjo ka shkaktuar reagim edhe në panelin e të ftuarve.

Video: