/Zonjusha e re i çon një sms numrit të gabuar përreth fustanit të saj. Përgjigjen që ajo mori nuk e priste aspak , por burri i mesazhit në fund mori dhuratën më të madhe

Zonjusha e re i çon një sms numrit të gabuar përreth fustanit të saj. Përgjigjen që ajo mori nuk e priste aspak , por burri i mesazhit në fund mori dhuratën më të madhe

Jo çdo veprim i gabuar që bëni duhet të llogaritet si një gabim.
Sydney Uselton kishte për qëllim ti kerkonte nje mendim te dyte mikes se saj per veshjen, por aksidentalisht e dërgoi tekstin në numrin e gabuar.

Ajo nuk e dinte se marrësi aktual ishte Toni Wood i Spring Hill, baba I gjashte femijeve.
“Shoqëria i vë shumë presion këtyre grave të reja që të kenë një pamje të caktuar dhe të krijojnë një trup të caktuar”, tha babai për MailOnline. “Ne përpiqemi t’u mësojmë fëmijëve tanë të jenë vetvetja dhe te mos shqetesohen për atë që mendojnë të tjerët …”.transmeton 10gjera.com.

Ai i vendosi fëmijët e tij dhe mori një foto prej tyre të gjithë duke i treguar gishtat si shenje miratimi per zgjedhjen e veshjes së Sidneit.
Imagjinoni reagimin e zonjushës kur te mesonte se kishte marre nje pergjigje nga nje person i gabuar. Megjithatë, përgjigja që ajo mori u vleresua prej saj, ndonëse qesharake.

Mikja e Sidneit, Mandi Miller mësoi rreth kesaj ngaterrese sms-sh dhe e mori atë per ta ndare në Twitter.
Jo shumë kohë pas shperndarjes se fotos shume perdorues pyetnin pse Tony, i cili ishte babai i gjashtë femijeve, kishte nxjerre ne foto vetëm pesë nga fëmijët e tij.

Rezulton se djali i Tonit, Kaizler 4-vjeçar, i cili është diagnostikuar me leuçemi, kishte qenë jashtë në një seance kimioterapie.transmeton 10gjera.com.

Kur Mandi mësoi për djalin e prekur nga kanceri, ajo e ndau kete histroi ne faqen e Wood’s GoFundMe, e cila u krijua për të mbledhur 10,000 dollarë per te mbuluar shpenzimet mjekësore të Kaizler.
Pas kësaj lëvizjeje bujare, u mblodhen 55.635 dollarë nga pothuajse 2.000 njerez te mirë.

“Kjo është më shumë sesa kishin dhuruar në total gjatë 2 viteve të fundit,” shpjegoi Toni,duke thene se ishte dicka e mahnitshme dhe nje bekim i madh per to.

Gruaja e Tonit, Rachel, është gjithashtu jashtëzakonisht mirënjohëse për kete mbeshtetje te madhe financiare nga keta te panjohur.”Dua të falënderoj të gjithë njerëzit nga thellësia e zemrës për të gjitha fjalët e mira, të gjitha lutjet, të gjitha donacionet, gjithë dashurinë dhe mbështetjen