/Zhytësi është i hutuar dhe nuk e kupton se çfarë kërkon foka, atëherë kafsha merr dorën e tij dhe bën këtë…

Zhytësi është i hutuar dhe nuk e kupton se çfarë kërkon foka, atëherë kafsha merr dorën e tij dhe bën këtë…

Mundohuni ta lini të lirë imagjinatën. Imagjinoni që jeni një zhytës.

Ju jeni në ujë të thellë dhe po shijoni spektaklin e jashtëzakonshëm që ofron natyra, shkruan ShkodraNews. Ju mund të shihni bimësinë dhe kafshët që jetojnë nën ujë.

Peshqit dhe krijesat e tjera që notojnë në paqe rreth jush, të cilat nuk duken të frikësohen nga prania jote.

Ata mund t’ju ngatërrojnë me një peshk shumë të çuditshëm, ose ndoshta e dinë që duhet të largohen shpejt para se të mund t’i bëni ndonjë gjë.

Një fokë ju sheh dhe vendos të afrohet më pranë jush.

Kafsha miqësore është pranë jush, merr dorën dhe ju bën të kuptoni qartë se dëshiron t’i prekni barkun.

Kjo është ajo që ka ndodhur me zhytësin Gary Grayson, kur ai e gjeti veten përballë një foke gri në Atlantik, në jug-perëndim të Britanisë së Madhe.

Gary tha se kurrë nuk kishte parë një kafshë aq miqësore.

“Ishte e mahnitshme, nuk do ta harroj kurrë. Kam videon në telefonin tim dhe kurrë nuk lodhem së shikuari atë”, shkruan ShkodraNews. “Unë ndoshta i kam mërzitur të gjithë miqtë e mi duke folur për këtë histori”, tha Gary për takimin e tij të jashtëzakonshëm.

Më poshtë është videoja ku mund të shihni fokën që kërkon për t’u përqafuar nga miku i saj i ri njerëzor: