/Zh dukja e Sala, vjen lajmi i mirë nga polumbarët

Zh dukja e Sala, vjen lajmi i mirë nga polumbarët

Pas thuajse 10 ditësh nga zh dukja e Emiliano Sala, polumbarët e kontaktuar për gjetjen e tr upave të suImuesit të Cardiff City dhe pilotit të aeroplanit janë përballur me disa mbetje të një mjeti fluturues.

Në ujërat e Kanalit Anglez, polumbarët kanë gjetur 2 jastëkët e sediljes së një avioni, që besohet se i përket atij ku ndodhej Sala. Gjithsesi, një rezultat më të saktë pritet ta jap ekspertiza.

Papastërtitë u gjenden shumë pranë gadishullit Cotentin.