/Zgjidhja ideale per shqiptaret! Kjo eshte shtepia qe mund te ndertohet per 8 ore, kushton vetem… (Foto)

Zgjidhja ideale per shqiptaret! Kjo eshte shtepia qe mund te ndertohet per 8 ore, kushton vetem… (Foto)

Në një kohë kur çmimet e pasurive të paluajtshme po arrijnë kulmin, italiani Renato Vidal ka krijuar një alternativë të shkëlqyeshme për banesat tradicionale. M.A.Di. është një paketë e sheshtë që kushton vetëm 33 mijë dollarë $ dhe tre njerëz mund ta ndërtojnë një shtëpi nga e para për vetëm 6 orë.

Ndërtesa është e certifikuar, e sigurt nga kushtet e motit si dhe nga tërmetet, pasi siç thuhet ndërtohet prej materialesh me cilësi të lartë.

Ajo vjen në madhësi të ndryshme, duke filluar nga një shtëpi prej 90 metra katrorësh që kushton 33 mijë dollarë, ndërsa një dizajn prej 275 metra katrorësh kushton 73 mijë dollarë. Të gjitha modelet përfshijnë një banjo me pajisje sanitare, kuzhinë të plotë, shkallë dhe instalime teknike.

M.A.Di. madje mund të ndërtohet pa një bazë konkrete. Gjithashtu shtëpia është e rehatshme për të instaluar panelet diellore, sistemet e ujit dhe ndriçim LED. Koha e dorëzimit zgjat deri në 60 ditë pas pranimit të vizatimeve përfundimtare.

Epo ja pra ku u gjet zgjidhja për gjithë ata të pastrehë që ka vendi ynë.