/Zgjidh numrin tend te preferuar dhe meso dicka interesante rreth vetes

Zgjidh numrin tend te preferuar dhe meso dicka interesante rreth vetes

Nr.0 Është zbuluar se të dashuruarit pas zeros janë të prirur të jenë humoristë të mirë që bëjnë shaka të mira me lehtësi.

Ata janë të njohur për të shtuar argëtim në situata sociale.

Nr. 1.Thënia “Njëshi është numri më i vetmuar”, mund të jetë e rreme, sepse sipas një studimi në fakt tërheq ata që konsiderohen të dashur dhe tërheqës.

Megjithatë, në një studim tjetër, ata u gjetën egoistë, ambiciozë dhe kërkues, kështu që vetmia mund të jetë pjesë e botës së tyre. Edhe udhëheqësit janë të fortë.

Nr.2. Një studim deklaroi se ata të numrit 2 janë të prirur për përsosmëri..

Një tjetër studim zbulon se ata të numrit dy janë jashtëzakonisht emocional dhe të ndjeshëm me një natyrë intuitivë, lehtësisht të mërzitur nga negativiteti.

Nr. 3.Një studim zbulon se ky është numri i preferuar nga ata me një kompleks superioriteti, të cilët mendojnë se askush tjetër përreth nuk mund të krahasohet me to.

Megjithatë, një tjetër studim thotë se ata të numrit 3 janë argëtues, “jetë feste” me pak fjalë. Megjithëse ato mund të jenë egoistë.

Nr.4. Një burim i përshkruan ata të numrit katër si personin më të besueshëm në çdo grup, por të prirur për të mërmëritur dhe të jenë kokëfortë.

Një tjetër studim i përmendi ata si të jashtëzakonshëm në sjelljen e tyre më të mirë në çdo situatë, duke përfshirë shkëlqimin në pamjen fizike.

Nr.5. Ata të numrit 5-së përshkruhen në një studim si të ngarkuar me energji dhe entuziazëm dhe mund të jenë të prirur për të qenë tepër të acaruar.

Një studim tjetër i përmend mërzinë si një mungesë karakteri për këtë “lëvizje” të personalitetit.

Tipari më i vështirë është aftësia e tyre për të tërhequr apo shkaktuar dramë. Gratë e quajtura “mbretëresha e dramës” mund të jenë të dashuruara me numrin 5.

Nr. 6. Në filmin “Ëhite Christmas” (1954) Wally Davis luajtur nga Danny Kaye ishte një gjashtë perfekte.

Një burim tjetër tregon se ata mund të jenë të mirë dhe të vëmendshëm ndaj marrëdhënieve, edhe nëse janë pak të ngjitshëm.

Nr.7. Këta janë të dashuruar pas kulturës. Fraza “Qetësi dhe gjakftohtësi” mund të jetë krijuar për numrin 7.

Të mirëarsimuar dhe të mençur, sipas një burimi, këta mund të jenë gjithashtu të prirur ndaj padurimit dhe natyrës kritike.

Nr.8. Të dashuruarit e numrit tetë sipas një studimi janë të njohur të jenë të qëndrueshëm dhe të pjekur me rrugën e tyre jetësore të përcaktuar mjaft mirë.

Një burim tjetër gjithashtu tregon se të dashuruarit e tetës janë mjaft të kënaqur me një entuziazëm të madh për punën e tyre dhe për gjithçka që i përket tyre.

Nr.9. Një burim e përshkruan nëntë si shumë miqësore, karizmatik me një energji që tërheq turmat, ndërsa një tjetër studim ka gjetur se nënta ka goxha humor.