/Vlonjatët sfidojnë temperaturat, kremtojnë Krishtlindjet në det

Vlonjatët sfidojnë temperaturat, kremtojnë Krishtlindjet në det

Krishtlindja është një ndër ngjarjet më të rëndësishme për besimtarët e krishterë.

Në shumë vende të botës lindja e Krishtit festohet në temperatura të ulëta dhe me reshje dëbore.

Por çudia ndodhe këtë vit në Vlorë. Për kremtimin e Krishtlindjeve vlonjatët kanë sfiduar temperaturat e ulëta duke bërë banjo në det.

Një grup vlonjatësh kanë shkuar sot pranë detit dhe kanë notuar.