/‘Vlon’ stadiumi Selman Stërmasi: Një grek më pak, një bastard më pak (Foto)

‘Vlon’ stadiumi Selman Stërmasi: Një grek më pak, një bastard më pak (Foto)

Në ndeshjen që po zhvillohet sot në stadiumin “Selman Stërmasi” midis Partizanit dhe Skëndërbeut, është pikasur një banderolë e tifozëve të “demave të kuq”, që lidhet me vrasien e ushtarit grek Konstantinos Kaçifa në fshatin Bularat të Gjirokastrës.

Në këtë banderolë, tifozët e Partizanit kanë shkruar: “Një grek më pak, një bas-tard më pak!”

Nga ana tjetër, zyrtarët e lartë dhe qytetarët e vendit fqinj i janë kundërvënë shqiptarëve dhe i cilësojnë këto të fundit si vra.sës, të cilët meritojnë të di-gjen e të shfar-osen.