/VIDEO/ Van Damme kënaqi zemrat e të gjithëve me filmin ku luan rolin e një shqiptari

VIDEO/ Van Damme kënaqi zemrat e të gjithëve me filmin ku luan rolin e një shqiptari

KiII’em All” tregon historinë e një shqiptari, i cili kërkon ha kmarrje për babanë e tij, të cilin e kishin vr arë serbët gjatë Iuftës për arsye të shkrimeve të tij si gazetar.

Ndërsa, pas shumë vitesh shqiptari Filip Shala, rol i cili luhet nga aktori i madh Jean-Claude Van Damme, hyn në b andën serbe vetëm që të jetë më afër vr asësve të të atit.

Filmi “KiII’em All” është shfaqur në kinematë botërore para disa muajve, dhe është pritur mirë nga publiku.

Ndërsa, në film kanë qenë pjesë edhe aktorë tjerë të njohur si Maria Counchita Alonso e Peter Stormare.