/VIDEO/Shikoni si shembet rruga pak metra para se te kaloje autobuzi…..

VIDEO/Shikoni si shembet rruga pak metra para se te kaloje autobuzi…..

E frjkshme ajo që ata kanë parë me sy dhe përjetuar. Pasagjerët e një autobusi panë t.merr me sy ndërsa një masiv shkëmbor për pak sa nuk i zuri poshtë.

Autobusi mbeti i bllokuar në mal në Filipine ndërsa shoferi dëgjoi rrëshqitjen e masivit.

Menjëherë ai lëvizi mjetin prapa në kohë rekord duke shpëtuar pasagjerët.