/Video qe po thyen rrjetin,shqiptari i ulur mbrapa nget makinen pa e prekur fare

Video qe po thyen rrjetin,shqiptari i ulur mbrapa nget makinen pa e prekur fare

Një video e publikuar në rrjetet sociale e një shqiptari, që po ecën me makinën e tij pa e prekur, përmes autopilotit po thyen rrjetin.
Video e publikuar pak ditë më parë ka arritur të ketë një numër të madh pëlqimesh, komentesh dhe shpërndarjes.
Mjeti me të cilin shqiptari po udhëto, këmbë përmbi këmbë është Mercedes 2018 S-Class.
Teknologjia e së ardhmes… ja pra ku u vërtetua se një shqiptari nuk i shpëton asgjë.
VIDEO MË POSHTË: