/VIDEO/ Ngatërron protestën dhe i shtang të gjithë, protestuesi: Edi Rama u bëfsh 100 vjeç…

VIDEO/ Ngatërron protestën dhe i shtang të gjithë, protestuesi: Edi Rama u bëfsh 100 vjeç…

Në morinë e njerëzve që kanë dalë këto ditë në protestë, ka dhe nga ata që nuk e dinë pse kanë dalë.

Një prej tyre është edhe “protestuesi” i mëposhtëm.

Ai ka dalë me protestuesit e PD-së para Kryeministrisë, por në vend të shajë Ramën, i uron atij të bëhet 100 vjeç.

https://www.facebook.com/realitetipost.al/videos/309699259646449/?t=0