/VIDEO/ Nga gjithe Shqiperia në këmbë drejt Tiranës studentë e gjimnazistë

VIDEO/ Nga gjithe Shqiperia në këmbë drejt Tiranës studentë e gjimnazistë

Një grup gjimnazistësh dhe studentësh janë nisur në këmbë nga Miloti në drejtim të Tiranës.

Ata thonë se po e organizojnë kështu këtë protestë për t’u solidarizuar me studentët në Tiranë.

Ata po sfidojnë të ftohtin dhe shiun për të marrë pjesë në protestën e kryeqytetit, aty ku shumë studentë të Fakulteteve edhe nga rrethet ndodhen në ditën e 10 të protestës së tyre për plotësimin e tetë kërkesave.