/VIDEO/ Me Iot në sy, motra e Emiliano Sala i prek të gjithë me lutjen e saj

VIDEO/ Me Iot në sy, motra e Emiliano Sala i prek të gjithë me lutjen e saj

Motra e lojtarit të zhdukur të Cardiff Cityt, Emiliano Salas, duke qarë kërkoi nga poIicia që të mos i ndalin kërkimet derisa ta gjejnë vëllain e saj, i cili është zhd ukur prej disa ditësh.

Roma Sala beson se vëllai i saj dhe piloti i aeroplanit, David Ibbotson, që u zhd ukën të hënën në mbrëmje, mund të jenë ende gjaIIë.

“Ju lutem, ju lutem, ju lutem mos e ndaloni kërkimin. Nga thellësia e zemrën time e di se Emiliano është një Iuftëtar dhe ai dhe piloti janë diku në mes të kanalit. Ata nuk do të dorëzohen, kështu që ju lutem mos i ndalni kërkimet”, ka thënë Romina Sala përmes Iotësh.