/VIDEO/ Kandidati shokon jurinë e The Voice ne France, zë si ky nuk keni dëgjuar

VIDEO/ Kandidati shokon jurinë e The Voice ne France, zë si ky nuk keni dëgjuar

Një kandidat me origjinë nga Lindja e Mesme ka shokuar jurinë e The Voice në Francë.

Araz Taman kungoi këngën e njohur të Chric Isak, Wicked Game. Të gjithë anëtarët e jurisë u kthyen për ta marrë secili në ekipin e tij.

Gjatë këngës Araz i jep shumë emocion saqë edhe ai vetë dridhet i tëri.

Shikoni videon e cila ka bërë shumë bujë në Francë dhe jo vetëm.