/VIDEO/ Dy gra përleshen në mes të rrugës, rreth njëqind dëshmitarë shohin “spektaklin”!

VIDEO/ Dy gra përleshen në mes të rrugës, rreth njëqind dëshmitarë shohin “spektaklin”!

Një turmë prej rreth 100 blerësish kanë qenë dëshmitarë të një përleshje ndërmjet dy grave në rrugë, jashtë një McDonald’s në Irlandë.
Siç edhe mund të shihet, përcjell Telegrafi, pamjet tregojnë luftën që tregon një grua që shtyrë viktimën e saj, duke e kapur për flokë dhe e shtrirë për tokë.

Ajo pastaj fillon në një seri goditjesh brutale dhe grushta në kokën e saj në qendër të Waterford.

Thuhet se çifti luftuan për disa minuta, para se dëshmitarët të ndërhynin.

Një dëshmitar i luftës ka thënë: “Nuk jam i sigurt se si ka filluar, por më kujtohet se një nga dy gratë tha: Biri im është në tokë për shkakun tënd”.

.