/Vetëm 17-vjeç, vajza e Niko Peleshit jep lajmin e madh

Vetëm 17-vjeç, vajza e Niko Peleshit jep lajmin e madh

Vajza e ish-zëvendës kryeministrit, Niko Peleshi, është shumë e ndjekur në rrjetin social Instagram, ku së fundmi ka dhënë lajmin e papritur për të gjithë ndjekësit e saj.

Aleksia ka bërë të ditur se tashmë e ka gati librin e saj të parë në anglisht dhe shumë shpejt do t’a botojë.

E pyetur nga një ndjekës se në ç’gjuhë është libri dhe ç’tema përmban, Aleksia i është përgjigjur:


“Ka tema të ndryshme se është me poezi dhe histori të shkurtra në anglisht.”