/Vajza sheh një të huaj në dyqan, por kur i hedh një sy bluzës së tij nga prapa, menjëherë merr telefonin e saj!

Vajza sheh një të huaj në dyqan, por kur i hedh një sy bluzës së tij nga prapa, menjëherë merr telefonin e saj!

Karen Aguayo,nje studente e vitit te pare ne universitetin Grand Canyon dhe miqtë e saj ishin duke blerë në Costco,ne nje supermarket afer zones se tyre,në Arizona muajin e kaluar kur panë një burrë që menjëherë terhoqi vëmendjen e tyre.

Kishte nje shenim mbrapa bluzes te tij. “Ne nevoje per nje donator veshkash, Lloji B +, Më pyesni per me shume.” transmeton 10gjera.com.

Burri 67-vjeçari Robert Duran, vuan nga veshkat dhe i duhet të kalojë nëpër diaIizë tri herë në javë për katër orë në çdo seancë.

Pasi u diagnostikua me fazën e pestë te sëmundjes se veshkave, emri i tij u vendos në listën e pritjes së transpIantit të org aneve.

Që atëherë, ai ka veshur nje fanellë me shenimin mbrapa sa her del ne publik, duke shpresuar se dikush do ta shohë atë dhe do të ndihmojë.

“Sapo lexova bluzen e tij ,ndjeva diçka në zemrën time”, tha Aguayo.

“Vendosa ta postoja atë në mediat sociale sepse mendova se dikush që ka një Twitter mund t’i dhurojë ato ose thjesht të ndihmojë me një ‘retweet’ të thjeshtë për te gjetur një donator”.

“Erdhem te ky njeri në Costco dhe e pyetem për bluzen e tij”, shkruante ajo në Twitter.

“Ai tha se ka kërkuar një donator për katër vjet dhe ende asgjë.”

Posti u ripostua mbi 260.000 herë. transmeton 10gjera.com.

Aguayo i dha ndjekesve saj një përditësim më 30 mars:

“Ka disa donatorë të mundshëm që nga tani. Unë nuk di shumë për procesin, por e di se duhet kohë.

Pra, nëse pyetni nëse ai ka një donator të caktuar, përgjigjja është jo.

Robert do të më njoftoje per kete,keshtu dhe une do t’ju njoftoj ju. ”

Shpresojme qe kjo histori të frymëzojë të tjerët për t’u bërë dhurues org anesh. transmeton 10gjera.com.

/©10gjera.com