/Vajza nga Tirana bën gjestin turpërues në dyqan, merr peshqit dhe i fut në…

Vajza nga Tirana bën gjestin turpërues në dyqan, merr peshqit dhe i fut në…

Ndonëse çdo biznes tashmë është i pajisur me kamera apo sisteme alarmi, rastet e vjedhjeve brenda tyre nuk mungojnë.

Kjo ndodh më së shumti në qytetet e mëdha si Tirana, ku hajdutët përpiqen të përfitojnë nga klientët e shumtë.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe ditën e sotme në një dyqan peshku në “Tregun elektrik” në kryeqytet.

Një vajzë e re e cila kishte shkuar në dyqan për të blerë peshq, ka marrë dy prej tyre nga kova e ngrirjes dhe i ka futur siç ishin në çantë.

Videon e ka dërguar pranë redaksisë së JOQ.al pronari i dyqanit.

Ai shkruan:

Ajo mori peshkun dhe u largua. Ne e lamë të lirë nuk e denoncuam. E lamë të lirë pasi unë nuk isha në dyan, në moment punonjëses i kishte ikur sepse në qoftë se e shikoni dyqanin ka edhe klientë të tjerë.”
Nuk dihet nëse vajza e bëri këtë veprim turpërues prej urisë dhe varfërisë apo thjesht e ka “ves”.