/Vajza e refuzoi dhe nuk donte t’ia dinte për djalin, por kur ia pa tufën e parave ndodhi ajo që nuk pritej (Video)

Vajza e refuzoi dhe nuk donte t’ia dinte për djalin, por kur ia pa tufën e parave ndodhi ajo që nuk pritej (Video)

Në pamjet e mëposhtme bëhet fjalë për një eksperiment social për të treguar që paratë janë në gjendje të ndryshojnë njeriun.
Një djalë i ri kërkon të njihet me një vajzë por ajo nuk do t’ia dijë për të.
Pranë tij afrohet edhe një bashkëpunëtor i të riut i cili është maskuar si lypës, dhe i kërkon para.
Në këtë moment djali nxjerr nga xhepi një tufë me para dhe i dhuron lypsarit mjaftueshëm disa kartëmonedha.
Ja si ndryshon mendje më pas vajza: