/Ushtari rus donte të ngrohte drekën, shkatërroi një tank prej gjysmë milioni dollarësh! (Video)

Ushtari rus donte të ngrohte drekën, shkatërroi një tank prej gjysmë milioni dollarësh! (Video)

Ushtari rus, duke tentuar të ngrohte drekën në një terren në Krime, shkatërroi automjetin e blinduar BTR, në vlerë prej gjysmë milioni dollarë.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për Semen Merežnjikov, i cili u përpoq të hante drekë ndërsa njësia e tij ishte në tokë në Krime, por flaka kapi mjetin e blinduar dhe e shkatërroi plotësisht.

Kjo fatkeqësi mund të shndërrohej në një tragjedi.

Në video thuhet se shihet ushtari i cili përpiqet për të shpjeguar se çfarë ka ndodhur, duke u përpjekur të shuajë flakën që goditi mjetin e blinduar në të njëjtën kohë.

Në një përpjekje për t’i shpjeguar oficerit se çfarë kishte ndodhur, Merežnjikov tha se kishte hapur një vrimë për të ndezur zjarrin, por kapi mjetin e blinduar.

Ajo ishte e mbuluar me kamuflazh dhe bar të thatë, që përshpejtuan zjarrin.

Ushtari i pafat u dënua me gjashtë muaj në kampin kriminal me vendimin e gjykatës ushtarake.

Ushtari rus donte të ngrohte drekën, shkatërroi një tank prej gjysmë milioni dollarësh! (Video)